Menu

MKBusinessplan Ondernemingsplan laten maken

Hulp voor ondernemers

Bent u (startend) ondernemer en heeft u hulp nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onderstaand vindt u een overzicht van onze handige tools voor ondernemers in het MKB. Deze zijn ontworpen om u inzicht te geven in de bedrijfsprocessen van uw onderneming. Nieuwsgierig of wij u ook kunnen helpen bij administratieve vraagstukken, marketing gerelateerde zaken of overig startersadvies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of neem een kijkje op deze website.

RECHTSVORM KIEZEN

Twijfelt u onder welke rechtsvorm u uw onderneming moet inschrijven? Of overweegt u de rechtsvorm van uw bedrijf te wijzigen? Door het invullen van enkele basisgegevens van uw onderneming, krijgt u een overzicht van welke rechtsvorm fiscaal gezien de meest gunstige keuze is.

Voorbeeld

KILOMETERREGISTRATIE

Een sluitende kilometerregistratie is verplicht om aan te tonen dat een zakelijk geregistreerde auto niet meer dan 500 privé-kilometers per jaar rijdt. Dit bestand kan gebruikt worden voor de correcte registratie en biedt een totaaloverzicht van de gereden kilometers.

Voorbeeld

URENREGISTRATIE (BASIS)

Wilt u een urenregistratie bijhouden voor uw personeel voor de salarisadministratie? Of wilt u weten of u voldoet aan het urencriterium voor ondernemers? Er zijn veel redenen waarom u een goede urenregistratie bij zou moeten houden. Hiervoor bieden wij een geschikt Excel-bestand. In dit beknopte basismodel kunt u de uren registreren van uzelf of uw werknemers. U krijgt een totaaloverzicht van de gewerkte uren per werknemer per maand.

Voorbeeld

URENREGISTRATIE (UITGEBREID)

Wilt u een urenregistratie bijhouden voor uw personeel voor de salarisadministratie? Of wilt u weten of u voldoet aan het urencriterium voor ondernemers? Er zijn veel redenen waarom u een goede urenregistratie bij zou moeten houden. Hiervoor bieden wij een geschikt Excel-bestand. In dit uitgebreide weekmodel kunt u voor meer dan 20 werknemers de uren registeren, en krijgt u per week inzicht in de totalen.

Voorbeeld

LENING, RENTE & AFLOSSING

Heeft u een lening maar geen inzicht in de maandelijkse rente en aflossing hiervan? Of wilt u een lening verschaffen of aanvragen en wilt u weten hoeveel de maandelijkse lasten hiervan zullen zijn? Dan is dit een geschikte tool voor u.

Voorbeeld

SPAARPLAN

Heeft u één of meerdere investeringen in de toekomst gepland en wilt u weten hoeveel u daarvoor per maand opzij moet zetten? Met dit Excel-bestand kunt u tot maximaal 10 spaardoelen bepalen en berekenen wat uw maandelijkse spaarbedrag moet zijn.

Voorbeeld

© Copyright Krosse Advies BV || Design: Stuurlui Online Marketing