Menu
Ondernemingsplan I
Basis plan *
Markt- en omgevingsanalyse
Financieel plan


Telefonische intake (-€50,-) **
Ondernemingsplan II
Basis plan *
Markt- en omgevingsanalyse
Financieel plan
Vertaling bedrijfsidee
naar business model (€ 100,-)

Ondernemingsplan III
Basis plan *
Markt- en omgevingsanalyse
Financieel plan
Conceptvorming bedrijfsidee
(€ 67,50 p.u. minimaal 6 uur)

Per extra business unit (€ 135,-) ***
Engelstalig (+ 25%)
I. Ik heb een volledig uitgewerkt bedrijfsidee en alle cijfers zijn compleet. Ik krijg deze informatie echter niet verwerkt tot een sterk ondernemingsplan. Ik zoek een professionele partij die dit wel kan. II. Ik heb een concreet en afgekaderd bedrijfsidee maar heb iemand nodig die dit kan uitwerken tot een sterk basis plan. Vervolgens kan op basis hiervan het volledige ondernemingsplan worden opgesteld. III. Ik heb een abstract bedrijfsidee maar zoek een partij die helpt te onderzoeken in welke vorm dit idee haalbaar is. Na de conceptvorming en het opstellen van het basisplan kan het ondernemingsplan gemaakt.
*Het basis plan omvat de ondernemer, het bedrijfsidee en het business model.
**Wanneer alle noodzakelijke input digitaal voor handen is, dan is het mogelijk het intakegesprek telefonisch af te handelen.
***Het verwerken van meerdere business units in één plan kost extra tijd en daarom rekenen wij hier een meerprijs voor.
Een business unit is een onderdeel van een bedrijf dat in het algemeen gegroepeerd is rondom een bepaalde activiteit, productgroep of technologie.
Alle prijzen vermeld zijn exclusief BTW
Ondernemingsplan laten maken? Wilt u een ondernemingsplan laten maken? MKBusinessplan kan u of uw bedrijf voorzien van een professioneel en persoonlijk bedrijfsplan. Wij kunnen een volledig ondernemingsplan voor u schrijven, maar u heeft ook de keuze uit specifieke onderdelen zoals een markt- en omgevingsanalyse of een financieel plan. Daarnaast bieden wij hele specifieke producten zoals bedrijfsplannen voor Qredits, UWV, de bank en voor crowdfunding. Kortom, een ondernemingsplan laten schrijven door experts? Bij MKBusinessplan bent u aan het goede adres!

Waarom MKBusinessplan?

Wij weten precies waar een bank naar kijkt.
Wij zijn objectief en kijken op een andere manier naar uw plan.
Wij helpen bij uw financieringsgesprek bij de bank.
Wij schrijven honderden plannen per jaar.

Individuele producten

Een ondernemingsplan laten maken? MKBusinessplan heeft al jarenlang ervaring met bestaande ondernemingen en starters die hulp met hun ondernemingsplan nodig hebben. Wij helpen u met een opzet voor het ondernemingsplan of u kunt het bedrijfsplan volledig laten schrijven door MKBusinessplan. Daarnaast bieden wij een bedrijfsplan template, bedrijfsplannen voor de bank, Qredits, UWV en crowdfunding. Kortom, een ondernemingsplan laten maken of hulp nodig met u bedrijfsplan? MKBusinessplan is de ideale partij om mee samen te werken! - Alle onderdelen zijn los te bestellen - Alle prijzen zijn exclusief BTW - Op al onze producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing  
© Copyright Krosse Advies BV || Design: Stuurlui Online Marketing