Menu

MKBusinessplan Ondernemingsplan laten maken

 

Uw ondernemingsplan zelf schrijven (met wat hulp van ons)?

MKBusinessplan biedt hulp als u zelf het ondernemingsplan schrijft. Met het schrijven van een ondernemingsplan zorg je voor een rode draad voor je onderneming. Een ondernemingsplan schrijven is niet verplicht. Soms vragen externe financiers jou om een ondernemingsplan te schrijven voor ze een financiering willen doen maar wettelijk, zoals voor de Belastingdienst of KvK, is het schrijven van een ondernemingsplan niet nodig.

 
 

Waarom de downloads van MKBusinessplan?

Leer op een andere manier naar uw plan te kijken.
Geschreven door ervaringsdeskundigen.
Zeer scherp geprijsd.

 

Al onze downloads

Hulp nodig bij het schrijven van uw ondernemingsplan?

Zelf een ondernemingsplan schrijven kan een hele klus zijn. Bij het schrijven van een ondernemingsplan zijn er zoveel facetten waar de ondernemer op moet letten, waar sommige ondernemers geen raad mee weten. Voorbeelden hiervan zijn het financieele plan en de markt- en omgevinganalyse, Niet getreurd! MKBusinessplan heeft ook voor de mensen die zelf hun ondernemingsplan schrijven een aantal geschikte producten:

MKBusinessplan biedt graag de helpende hand aan ondernemers die zelf hun ondernemingsplan schrijven. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben omtrent het schrijven van een ondernemingsplan? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

© Copyright Krosse Advies BV || Design: Stuurlui Online Marketing